Lies Jansen

Lies Jansen

Senior Online Marketeer / PauwR

"Sanne is gedreven en creatief, ze zit vol met goede ideeën en weet deze ook goed te vertalen naar de praktijk. Bovendien schrijft Sanne goede stukken in haar eigen stijl maar altijd met de doelgroep in haar achterhoofd. Ik vind het super om met Stensil Media samen te werken en hoop dit dan nog ook lang te doen. Stensil is een aanwinst voor elk (creatief) team!"

Frank van Bergen

Frank van Bergen

Bladenmaker | Projectmanager / ASEGA Media

"Sanne Stenvert is een tekstschrijver met een neus voor commercie. Dankzij een creatief denkvermogen en inlevingsvermogen, duikt ze vol overgave op elk project. Met veel plezier werk ik samen met Stensil Media binnen onze uitgeverij van (regionale en landelijke) magazines, waar altijd wel een deadline loopt. Sanne is betrouwbaar, houdt zich stipt aan deze deadlines en gaat altijd nét een stapje verder zodat de teksten die Stensil Media aanlevert een goed gevoel bezorgen bij zowel ons als bij onze klanten. Een aanrader."

Annelies van Kooij

Annelies van Kooij

Communicatieprofessional / Textuur Tilburg

"Ik heb Sanne leren kennen als een vrolijke en energieke collega die iedere dag weer overstroomt van ideeën. Zij is een specialist op het gebied van social media, een creatieve copywriter en een vakkundige eindredacteur. De meest uitdagende deadlines vormen geen probleem voor haar, waardoor ieder project bij Sanne in goede handen is. Door haar enthousiasme en positieve instelling is Sanne een plezier om mee te werken!"