Overal in gespecialiseerd zijn, is onmogelijk. Stensil Media gelooft dan ook heilig in co-creatie en samenwerkingsverbanden. Wij werken samen met getalenteerde vormgevers, illustrators, fotografen, internetmarketeers en film- en video producenten. Per opdracht bekijken wij welk(e) team(member) de klus klaart.

Stensil Media werkt bij voorkeur samen met de volgende toppers:

 

 

Partners in Time

Coppig

Coppig

Steun en toeverlaat. Een flexibel en doelgericht brainlab waar marketing/communicatie-consulting, coördinatie en (event)-realisatie de boventoon voeren.

2FindYou

2FindYou

Internetmarketeert als geen ander. Een bak ervaring en weet alles van online advertising. Met Lies haal je het maximale resultaat uit je website, social media-kanalen en online reputatie.

Trender

Trender

Trender zet de laatste marketingtrends in. Het is het bedrijf van internetfreak Maarten Zijlmans, die ook deze geweldige website realiseerde.

Bo Stokkermans

Bo Stokkermans

Illustratief en creatief genie. Beweegt hemel en aarde met pen, potlood, krijt, stift, graffiti en papier. Bedenkt logo’s karikaturen en magazines alsof het niets is.

 

Partners in beeld

VersVoer

VersVoer

Een verse club toffe mensen met enorme video-ervaring. Van concept tot applaus. Een avond, festival, bruiloft of project: Vers Voer legt alles vast en schakelt supersnel.

Beeldhouwers

Beeldhouwers

Beeldhouwers is gespecialiseerd in creatieve portret-, product- en architectuurfotografie. Niek en Paul zijn jong, enthousiast en innovatief; maar ze leveren vooral geweldige foto's.