Drie tips na drie jaar ondenemen

DRIE JAAR STENSIL MEDIA

DRIE TIPS NA DRIE JAAR ONDERNEMEN

Van een spontane gang naar de KvK, het inschrijven van Stensil Tekst en Communicatie, het veranderen naar (het kortere) Stensil Teksten en uiteindelijk eindigen bij Stensil Media. Er kan een hoop gebeuren in drie jaar. Tijd om de Stensil-geboortedag te eren. Speciaal voor al die andere dromers out there: drie leerpunten na drie jaar ondernemen. Lekker zweverig, idealistisch en cliché. Maar uiteindelijk toch waar.

Read More
MH17

WITTE BALLONNEN

“Voor de volgers die iemand hebben verloren op MH17, weet dat ik met jullie meeleef.”, Tweet Jelle Corstius. “Dank je”, reageert Ineke. “Sterkte”, tweet Jelle. Ineke heeft geen familie, vrienden of kennissen aan boord van MH17. Ineke is twittergeil. Ineke retweet Floortje Dessing en Babette van Veen. Ik erger me aan alle Inekes. 

Read More
Stensil Media

WKATER

Aan mij kan het niet liggen. Ik had mijn rood-wit-blauwe-armbandjes om de juiste pols (de linker). Hetzelfde shirt aan dat de vorige wedstrijden ook zijn werk deed. Gewassen met hetzelfde wasmiddel uiteraard. Ik dronk hetzelfde (bier). Droeg dezelfde schoenen. Ik was zelfs met dezelfde WK-partner. 

Read More
Stensil blogt kantoor of thuis

KIEZEN TUSSEN KANTOOR EN THUIS

Stensil Media heeft voortaan een kantooradres! En dus ook een kantoor. Een echte bedrijfsruimte. Samen met Daan van Coppig: een eigenzinnig marketingbureau. Voor ik besloot een ruimte te huren, maakte ik een ‘contoor en kanvoor-lijstje’. De voor- en nadelen van een extern werkadres. Doe er je voordeel mee:

Read More

BAD SIGN

Herken je het fenomeen ‘hij snapt niet wat ik zeg, dus ik ga maar harder schreeuwen’? Nederlanders met bierbuik, verbrand hoofd, een broodje kroket in de ene en een haring met uitjes in de andere hand: ze denken dat als ze HEEL HARD ‘WAAR IS HET STATION???’ ROEPEN, de Taiwanees uit het dorpje Pai ze dan wél begrijpt.

 

Read More
Soldaat van Oranje | Stensil Media

Vrijheid, blijheid

De Nederlandse vlag klappert in de wind. Het lijkt alsof hij zich los wil rukken van het troosteloze tochtgat waar ‘ie half omhoog werd gehesen. Het monument ‘Scotland the Brave’ wordt overzien door de Katterug, lantaarnpalen en een grote, oranje reclamezuil. De loempia-bus draait het monument de rug toe.

Read More